Björkens juniorer

Välkommen till Juniorsidorna!

Juniorsidorna är under uppdatering.

I Björken försöker vi hitta alla tillfällen där ungdomar kan spela golf tillsammans. Har du frågor eller funderingar är du alltid välkommen att höra av dig till oss på jk@bjgk.se eller direkt till representanter i Juniorkommittén, som du hittar här.

Nybörjare
Klubbens pro Robert erbjuder nybörjarträning och fortsättningsgrupper. Klubbor finns att låna. Bokas på robsgolf.se.

Fortsättning hcp 54-30
xx

Fortsättning hcp < 30
xx

Träning i distriktet
Stockholms Golfförbund arrangerar GolfTjej och GolfGrabb som är skojiga träningsträffar för juniorer från 11 år med olika teman och på olika banor i Stockholmstrakten. Vi vill gärna att våra juniorer provar på dessa någon gång då och då för att träffa nya kompisar från andra klubbar och se andra banor.

Tävlingar
Stockholms Golfförbund arrangerar flera tävlingar under säsongen och juniorerna får hjälp att välja och anmäla sig till dem. Läs mer hos Stockholms Golfförbund.

Sommarläger på Björken
Även i år kommer vi att ha Sommarläger för juniorer på klubben. Det finns tre veckor att välja mellan. Här kan du läsa mer https://www.bjgk.se/se/klubben/nyhetsarkiv/sommarlager-2024

Vi vill bli fler ledare!
Vi i Juniorkommittén är föräldrar till juniorer i klubben. Vi vill bli fler som kan följa med på banan och ordna kringaktiviteter. Du är välkommen varje vecka eller enstaka gånger och du behöver inte ha golfbakgrund även om det såklart är bra. Maila ditt intresse till jk@bjgk.se.