Björkens juniorer

Välkommen till Juniorsidorna!

I Björken försöker vi hitta alla tillfällen där ungdomar kan spela golf tillsammans. Har du frågor eller funderingar är du alltid välkommen att höra av dig till oss.

Nybörjare
Klubbens pro Robert erbjuder nybörjarträning och fortsättningsgrupper. Klubbor finns att låna. Bokas på robsgolf.se.

Fortsättning hcp 54-30 och Fortsättning hcp < 30
En särskild träningsgrupp startades våren 2024. Gruppen träffas minst en gång/vecka för träning med pro och föräldrarledare ute på banan. Ambitionen är också att förbereda juniorerna för tävling. Om du vill veta mer om denna träningsgrupp ta kontakt med Dan Kallemur 070-723 39 33.

Träning i distriktet
Stockholms Golfförbund arrangerar GolfTjej och GolfGrabb som är skojiga träningsträffar för juniorer från 11 år med olika teman och på olika banor i Stockholmstrakten. Vi vill gärna att våra juniorer provar på dessa någon gång då och då för att träffa nya kompisar från andra klubbar och se andra banor.

Tävlingar
Stockholms Golfförbund arrangerar flera tävlingar under säsongen och juniorerna får hjälp att välja och anmäla sig till dem. Läs mer hos Stockholms Golfförbund.

Mini Tour på Björken fredag 28 juni
För juniorer 16 år och yngre som vill börja tävla. Anmälan har öppnat, välkommen!
https://mingolf.golf.se/Competition/4405102

Sommarläger på Björken
Även i år kommer vi att ha Sommarläger för juniorer på klubben. Det finns tre veckor att välja mellan. Här kan du läsa mer https://www.bjgk.se/se/klubben/nyhetsarkiv/sommarlager-2024

Vi vill bli fler ledare!
Vi i Juniorkommittén är föräldrar till juniorer i klubben. Vi vill bli fler som kan följa med på banan och ordna kringaktiviteter. Du är välkommen varje vecka eller enstaka gånger och du behöver inte ha golfbakgrund även om det såklart är bra. Ta kontakt med  Johnny Hansson i styrelsen.