Bokningsregler och riktlinjer för rätt till spel på banan

Tidsbokning alla dagar 08.00-19.00
Bokning av starttid görs i första hand via Min Golf eller bokningsappen Min Golf. Om du vill spela 18 hål kom ihåg att boka två starttider. Lägg andra starttiden ca 2,5 timme efter den första (lite beroende på veckodag och beläggning). Golf-id ska anges för alla spelare.

Du kan även boka starttid i restaurangen och i receptionen när den är öppen. För spel på tider före och efter tidsbokningen gäller bollränna.

Både gäster och medlemmar är välkomna att boka starttid tidigast 10 dagar före önskat spel.

Betalning och ankomstanmälan
Anmäl din ankomst (senast 15 minuter för start) i bokningsappen Min Golf, restaurangen eller i receptionen när den är öppen. Gäster kan med fördel betala greenfee online eller Swish 123 570 5215.

Hcp-gräns och riktlinjer för spel på banan
För spel på banan krävs att du som spelare är medlem i en golfklubb tillhörande Svenska Golfförbundet och har hcp 54 eller lägre. På helger (lör-, sön- och helgdagar) är den högsta tillåtna sammanlagda hcp i en boll 144.

Utrustning
Varje spelare ska ha den utrustning som behövs för spelet, två eller fler spelare får alltså inte spela med gemensam utrustning (bag och klubbor).

Rondtid för 9 hål
Oavsett handicap bör alla spelare se till att hålla ett bra tempo på banan. Ett varv på vår bana bör ta 2 timmar. Detta innebär att alltid:
– ha kontakt med bollen framför.
– plocka upp bollen när spelare har förbrukat sina slag.

Ensamspelare
Vid hög beläggning på banan förbehåller vi oss rätten att flytta fram ensamspelare till en senare tid (max 20 min). Detta för att kunna fler spelare att komma ut på banan.

Golfamore
Gäster med aktivt Golfamore får 50% rabatt på ordinarie greenfee för 18 hål. Golfamore gäller alla dagar och kan utnyttjas en gång. Välj själv om du vill spela 9 eller 18 hål, du betalar lika mycket. 

Avbokning av starttid
Avboka din starttid om du får förhinder. Vi vill inte ha "no show" Avbokning bör ske senast 30 minuter före start. Avboka via Min Golf eller appen MGBokning. De helger vi har receptionen öppen går det bra att ringa för avbokning.

Faddergolf – spelare under nybörjarutbildning 
Spelare utan handicap som genomgår Grönt Kort-utbildning eller tränar för uppspel efter genomgången utbildning får spela på banan i sällskap med spelare som har aktivt Golf-id (= är aktiv medlem i klubb) och har handicap 54 eller lägre. Detta är en så kallad fadder‐rond och spelare med handicap har ett särskilt ansvar. För bästa spelupplevelse rekommenderar vi att faddergolf spelas vardagar före 15.00 och helger efter 16.00. Starttid bokas via pro, receptionen eller mejl till kansliet. Fadder som ej är fullvärdig medlem betalar gällande greenfee.