Tävlingssäsongen 2023

Tävlingsprogrammet för 2023 är planerat och klart och vi hoppas att du hittar något i tävlingsprogrammet som passar för just dig.
Tävlingssäsongen sträcker sig från maj till oktober med stor variation av tävlingar.

Vi startar som vanligt säsongen den 1 maj med Tre Klubbor för medlemmar som deltagit på vårens städdagar, samt för de medlemmar som är engagerade i Tisdagsgruppen. Spela banan med bara tre klubbor!

Den 13 maj är det dags för Vårscramble (9 hål) där vi hälsar nya medlemmar särskilt välkomna.

I år firar vi klubbens 50-års jubileum och med anledning av det kommer vi att arrangera bland annat KM i Treknack och en kvällstävling med ”50-metersbana”  i samarbete med Bistron. Håll utkik för mer information.

Redan nu kan du anmäla dig till våra matchspelscuper. Anmälan görs via Min Golf och spelstart för cuperna är 2023-05-07.

• Alice Cup (damer)
  • BjörkhagenCupen (herrar)
  • TandemCupen (par, foursome)
  • 50+-cupen damer, herrar (arrangör: Seniorkommittén).

Tävlingssäsongen avslutas med Sucken den 22 oktober.

Den här säsongen kommer vi även att ha en Order of Merit. De tävlingar som ingår i OoM är våra fyra pokaltävlingar och Pros Prize. Mer information kommer senare.

Vill du hjälpa till som funktionär på våra tävlingar? Vi behöver förstärkning i teamet kring tävlingar så om du vill hjälpa klubben hör gärna av dig till thk@bjgk.se. Att vara funktionär är inte svårt, vi lär dig!

Förutom de tävlingar som tävlingskommittén erbjuder ansvarar Seniorkommittén (förmiddag torsdagar) och Damkommittén (eftermiddag tisdagar) för ytterligare tävlingar under året, oftast 9 hål.

Tävlingkalender och statuter för årets tävlingar hittar du här >>

Vi ser fram emot en spännande och rolig tävlingssäsong. Hjärtligt välkomna!

Tävlingskommittén
Kerstin, Ann-Marie, Olle och Ulrica