Spelprov – så här funkar det

När du har tränat på det som Robert gått igenom under kursen och även spelat några hål på banan är det dags för spelprov. Så här gör du:

  1. Gör uppspelet från röd tee med en spelare/markör med aktivt Golf-id (= är aktiv medlem i klubb) och har handicap 54,0 eller lägre
    – 18 poäng eller mer över 9 hål krävs för att bli godkänd få ”grönt kort”
    – Greenfee för alla icke medlemmar erläggs innan spel och det gäller även din markör

  2. Registrera godkänt uppspel (18 poäng eller mer över 9 hål) på nätet, Min Golf. Mata in ditt resultat hål för hål eller skriv in dina poäng. Obs! Lägg inte till resultat för de hål du inte spelat, systemet avgör om scoren är godkänd.

  3. När du har klarat av både godkänt kunskapstest och godkänt spelprov har du Grönt Kort. Nu behöver du kontakta oss för få Grönt kort samt ditt hcp aktiverat. Mejla till kansli@bjgk.se. Vi svarar så fort vi kan.

Boka starttid
Be din markör att boka sin egen starttid och kontakta därefter oss så får du hjälp med din bokning.

Om du inte har egen markör så är du välkommen att delta på faddergolfen som vi arrangerar på onsdagarna. Läs mer >

Rekommenerade tider för spelprov
För att du ska kunna spela i lugn och ro och inte känna dig stressad över att det är många spelare på banan rekommenderar vi att du bokar tid för spelprov vardagar före 15.00 och helger före 08.00 och efter 16.00.

Tips!
Bli medlem i klubben så du kan boka starttider, registrera ronder och anmäla dig till klubbens aktiviteter/tävlingar. Medlemskap för utbildningsmedlemmar hos Robert (innevarande år) kostar 1 250 kr och gäller fram till den 31 december 2021. Ansök online >